NEOREMEDICUS© 100ml antibakterijsko sredstvo

kn444,96

Ovaj biljno-mineralni kompleks može blagotvorno djelovati  protiv parazita bakterija i gljivica u crijevima, kao podrška terapiji kancerogenog upalnog procesa, kod artritisa, kod prilagođavanja na hranu koja nije sa vašeg podneblja, kao antidot (za herpes, grip, gljive kao što je aspergiloza), kao antibakterijsko sredstvo (za heliko bakteriju u želucu, stafilokoke, klamidiju), kod gingivitisa i periodontitisa, kod ekstrakcije zuba i smanjenog apetita, kod loše probave, pojačanog sekreta i neugodnih mirisa.

19 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

*bioenergetski obogaćene* biljne kapi

blagotvorno djeluju na   * ČIŠĆENJE ORGANIZMA OD PARAZITA  BAKTERIJA i GLJIVICA *

Sastav: Syzygium aromaticum, Carica papaya, Gentiana lutea, Juglans regia, Artemisia absinthium, Potentilla anserina, Quassia amara, Taraxacum officinale, Thymus vulgaris, Veratrum album, Zingiber officinale, Alc.

Ovaj biljno-mineralni kompleks može blagotvorno djelovati  protiv parazita bakterija i gljivica u crijevima, kao podrška terapiji kancerogenog upalnog procesa, kod artritisa, kod prilagođavanja na hranu koja nije sa vašeg podneblja, kao antidot (za herpes, grip, gljive kao što je aspergiloza), kao antibakterijsko sredstvo (za heliko bakteriju u želucu, stafilokoke, plucnu klamidiju), kod gingivitisa i periodontitisa, kod ekstrakcije zuba i smanjenog apetita, kod loše probave, pojačanog sekreta i neugodnih mirisa.

Preporučena dnevna doza: 2 x 20 kapi. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Ne koristiti uslijed preosjetljivosti na neki od navedenih sastojaka. Čuvati van dohvata djece. Ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvanje: čuvati na tamnom i hladnom mjestu.

 

Dodatak ishrani. Br. Registracije: EU/SK 6050/2017.  100 ml (2 meseca)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NEOREMEDICUS© 100ml antibakterijsko sredstvo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *