Objavljeno Komentiraj

ANTIPARAZITNI PROGRAM

PARAZITI I ANTIPARAZITNI PROGRAM

Paraziti su danas prilično uobičajeni i mogu biti unutar organizma, a da osoba niti ne posumnja na njihovu prisutnost. Ono šta je zapanjujuće je da prosječna odrasla osoba može imati i do jedan kilogram parazita u svom tijelu.

Kako se čovjek oslanja na vlastite osjećaje, a što  često u žurnoj svakodnevnici biva u drugom planu, olako pretpostavlja da parazita u organizmu nema. Međutim priroda i simbioza kažu drugačije.

Paraziti su svugdje oko nas.

Iako čovjek nema koristi od njih oni itekako imaju korist od čovjeka. S obzirom na to da se nalaze u prirodi i svemu što nas okružuje te ih je lako unijeti u organizam putem hrane, vode, u dodiru s životinjama, sirovom hranom, radom u vrtu, boravkom u prirodi, pa čak i u uredu i zatvorenim prostorima, redovito čišćenje predstavlja važnu kariku za njihovo sprječavanje i izbacivanje iz organizma.

 

 

 

Kako prepoznati prisutnost parazita u organizmu?

Osjećate li neke od navedenih tegoba, one mogu upućivati  na prisutnost parazita u organizmu;

  • Opći osjećaj slabosti ili kroničan umor
  • Podočnjaci, nervoza, zabrinutost i zamišljenost bez posebnog razloga
  • Glavobolje, razdražljivost, nesanica, hiperaktivnost, bolovi u trbuhu, nadutost, neredovna stolica
  • Manjak željeza, suha koža, alergijske reakcije na koži, svrab ( po koži, u području anusa, u ušima, nosu
  • Problemi s probavom, dišnim i lokomotornim sustavom, manjak koncentracije
  • Želja za određenom hranom (slatko, masno, kruh ), stalni osjećaj gladi ili pak gubitak apetita
  • Zadihanost nakon manje aktivnosti, slinavost za vrijeme spavanja, pretjerano znojenje, česte prehlade, vrtoglavica, zadah iz usta iako su zubi zdravi….

 

 

Toksična oštećenja izazvana parazitima

Obično nastanjuju debelo crijevo i ne čine veliku štetu ako je unutarnja „klima“ dovoljno uravnotežena da ih tamo zadrži. Međutim s padom imuniteta tkivnom acidozom i hipoksijom ( kiselost i manjak kisika  ), paraziti se šire u ostale dijelove tijela i tada nastaju problemi. Najmanju štetu koju čine leži u tome da otimaju organizmu važne prehrambene elemente ujedno stvarajući njihov manjak što negativno utječe na zdravlje i uzrokuje brojne poremećaje. Paraziti se ubrajaju tzv. skrivene bolesti  jer oponašaju druge bolesti a mogu se proširiti na svaki organ te se često nalaze u jetri, mozgu, srcu i dr.

Paraziti mogu uzrokovati brojne zdravstvene probleme, s najvećim posljedicama po imunološki, živčani i reproduktivni sustav te su veliki tkivne i krvne toksičnosti. Osim što oduzimaju važne elemente za uredno funkcioniranje organizma dok iste probavljaju, proizvode toksični otpad koji opterećuje organizam i smanjuje mogućnost samočišćenja, što izaziva pad imuniteta i pokreće druge kotače i razvoj novih bolesti. Kako je koža najveći čovjekov organ kod nedovoljno urednog funkcioniranja i znojenja izostaje čišćenje od nagomilanog toksičnog otpada.

Zbog pada imuniteta tijelo napadaju brojni virusi i bakterije koji također ispuštaju toksični otpad.

Paraziti postepeno napadaju mišiće i zglobove što u čovjeka smanjuje želju za kretanjem i bavljenjem sportom te se popratno javlja slabost i nezainteresiranost. U takvom okolišu ne može se očekivati uredno funkcioniranje organizma. Uvjeti nisu održivi a u prirodi ono što nije održivo prelazi iz jednog stanja u drugo što se često može vidjeti u društvu kao sve veća pojava neizlječivih bolesti.

Paraziti žele samo jedno, dokopati se mozga svog domaćina – kako bi njime manipuliralo i tako osigurali svoj opstanak i reprodukciju. Prema istraživanjima postoji čvrsta veza između infekcije parazitima i razvoja šizofrenije.

Posljedice utjecaja parazita i njihovih nusprodukata na živčani sustav mogu biti poprilično velike, od iskrivljenih misli do negativnih emocija što rezultira promjenama u ponašanju osobe (psihičke istrošenosti, strahovi, nesanica, razdražljivost, bespomoćnost, sklonost svađama, izljev bijesa, ljutnje, samokritičnost…).

Nakon nekog vremena dovoljno su rasprostranjeni da uzrokuju veća oštećenja (Aizeheimineova bolest, shizofreniju, epilepsiju, biopolarni poremećaj i dr.). Povezanost između metalnih poremećaja i mnogih vrsta parazita temelji se na moći parazita i njegovog utjecaja na emocije i ponašanje osobe.

 

Čišćenje od parazita

Za održavanje visoke razine imunološkog sustava i zdravlja općenito neophodno je održavati unutarnju ravnotežu. S obzirom da se paraziti nalaze svugdje oko nas i da nema osobe koja ne nosi barem jednu vrstu parazita u svom tijelu jasno je da se preporučuje čišćenje od parazita najmanje dva puta godišnje.

Prije početka čišćenja ili sumnji na prisutnost parazita važno je utvrditi kolika je njihova rasprostranjenost odnosno nalaze li se još u crijevima ili su počeli zauzimati prostor svog domaćina te žive u drugim tkivima. Testiranje EAV metodom i predhodnom analizom moguće je prepoznati prisutne parazite i mjesto njihovog zadržavanja. Postupak traje oko sat vremena i rezultati su odmah vidljivi i mogućnost poduzimanja potrebnih mjera.

 

U svrhu preventive i liječenja osoba pogodjenim parazitima firma Kasfero Naturmedizin® nudi nekoliko preparata s opisom djelovanja:

 

  1. NEOREMEDICUS©

biljno mineralni preparat koji djeluje na

ČIŠĆENJE ORGANIZMA OD PARAZITA

      Ovaj biljno mineralni preparat djeluje na parazite u crijevima, podrška kod kancerogenog upalnog procesa, kod artritisa, prilagodbu na hranu iz drugih podrućija, anridot(za herpes, grip, gljive kao šta aspergiloza), antibakterijsko sredstvo ( za heliko bakteriju u želucu, stafilokoke, klamidiju ), gingivitisa (upala desni ), periodontitisa ( kada se gingivitis proširi na potporna tkiva zubi ), kod ekstrakacije zuba i smanjenog apetita, kod loše probave

Biljno mineralne polikomponentne kapi  – 50ml ili 100ml

 

 

 


  1. ULCERA COLI©

biljno mineralni preparat koji djeluje na

ULCEROZNI KOLITIS

      Ovaj biljno mineralni preparat djeluje na ulcerozni kolitis, protiv bakterija i parazita, nervoznih crijeva, napuhanosti, eliminiranje vjetrova, bolova i grčeva u trbuhu, povoljno djeluje na organe za varenje te olakšava varenje hrane, bolju razgradnju i bržu resorbaciju…

Biljno mineralne polikomponentne kapi  – 50ml ili 100ml

 

 


  1. HEPATIKUM TONICUM©

biljno mineralni preparat koji djeluje na 

FUNKCIJE JETRE I ŽUČI

Ovaj biljno mineralni preparat djeluje kod detoksikacije jetre, kod nepravilne funkcije jetre i žuči, kod dislipidemije ( loša razgradnja masti )

Biljno mineralne polikomponentne kapi  – 50ml ili 100ml

 

   


  1. GASTROVITALIN©

biljno mineralni preparat koji djeluje na

FUNKCIJE ŽELUCA I DIGESTIVNOG TRAKTA

Ovaj biljno mineralni preparat djeluje kod kroničnih gastrointestinalnih oboljenja, poremećaj digestivnog trakta usljed prisutnosti bakterija, kod nelagode u crijevima, grčeva, gorušice, bol u želucu…

Biljno mineralne polikomponentne kapi  – 50ml ili 100ml

 

 

 

 


 Korištenje preparata je jednostavno i neškodljivo te se mogu koristiti posebno ili u međusobnoj kombinaciji.


Informacije o ovim i drugim preparatima te njihova namjena su dostupni na adresi: www.split.kasfero.com

ili direktno kod zastupnika – Darko Batalić, tel: 095 889 6782

ili e-mailom: split@kasfero.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)